حدیث و روایت, طب اسلامی و سنتی با آموزش و ارائه محصولات اسلامی, عطاری آنلاین اسرارالشفاء ❤️+ مطالب و محصولات فرهنگی و مذهبی در عطاری آنلاین, مطالب آموزنده و مفید اسرارالشفاء

سماق چیست؟ ❤️ خواص و عوارض + احادیث

خواص و مضرات سماق چیست ؟

سماق،بعنوان یکی از بهترین ادویه جات خوب جایگاه خوبی در بین وعده‌های غذایی دارد و معمولا طعم آن با غذا، دلنشین است.

هدف ما دراین مقاله پرداختن جامع و کامل به من جمله درباره تاریخچه، خواص و فواید و مضرات سماق…میباشد.

گیاه سماق

دراین قسمت ابتدا به تعریف سماق میپردازیم:

سماق (Rhus) در واقع یک نوع درختچه‌ای است که بیشتر در نواحی کوهستانی می‌روید و موقع برداشت، به کوهستان می‌روند و میوه آن را که خوشه‌ای است را می‌چینند.

میوه سماق رو آسیاب میکنند و میکوبندو بعد از کوبیده شدن، بصورت یک ادویه درغذاها بکار می رود.
درختچه بیشتر در نواحی کوهستانی از جمله کوهستان‌های غرب آسیا، آمریکای شمالی و آفریقا می‌روید. در میان کوهستان‌های غرب آسیا

کوهستان‌های آذربایجان غربی در ایران معروفی دارد.قطب تولید ایران، شهرستانی به نام هوراند در منطقه ارسباران می باشد

که هر سال سماق‌هایی کاملا ارگانیک را وارد بازارهای ادویه فروشی درنقاط مختلف ایران می‌کند.

توجه شما را به توصیه معصومین معطوف مینمایم. ( حدیث )

الکافی به نقل از عمران: امام صادق (ع) درد شکم داشتند فرمودند برای او برنج بپزند و به آن سماق بیافزایند آنگاه حضرت آنرا تناول نموده و بهبود یافت.

خرید سماق

پیشنهاد می کنم فقط یکبار این سماق ویژه را از سایت ما تست فرمایید !

برای خرید سماق اصل ارسباران کاملا ارگانیک با تضمین کیفیت میتوانید از سایت رسمی فروشگاه اسرارالشفا👈 www.340.ir خریداری کنید
ازلحاظ طبیعت دارای طبع سرد میباشد. و برای افرادی که طبیعت بدنشان سردمیباشد توصیه نمی‌شود. و حتما باید با گیاهان گرم مصرف شود.
سماق رو به دور از نور خورشید و درمکان خشک نگهداری کنید.

تاریخچه :

مصرف از ایام دور درمیان تمدن‌های شرقی رایج بوده است.مردمان آن روزگار علاوه براینکه از بعنوان یک ماده غذایی از استفاده می‌کردند

بلکه درکتاب های دارویی یونان باستان، باعنوان یک ماده دارویی هم استفاده می‌کردند. همچنین از پوست برای ساختن سیگار و برای سیاه کردن مو استفاده می‌کردند.

سماق ها را می‌توانیم به دونوع قهوه ای و قرمز تقسیم بندی کنیم.
تفاوت قهوه ای باقرمز در رنگ میوه چیده شده و نحوه آماده سازی آن است.
اگر زمانی که میوه هنوز قرمز هست چیده شود رنگ آن قرمز خواهد بود.
پوست آن بصورت کامل گرفته می شود برای همین رنگ آن روشن تر میشود.
هرچند که هردو سماق طعم و مزه ترشی دارند ولی قهوه ای کمی ترش تر میباشد.
سما ق قرمز دارای کیفیت و مرغوبیت بیشتری است و آن هم به این دلیل است که کمتر مورد دستکاری انسانی قرارگرفته است

دراین قسمت از مقاله می‌خواهیم به برخی از خواص و فواید آن بپردازیم که عبارت اند از:

خواص سماق برای درمان دیابت:

سماق بدلیل خاصیت آنتی اکسیدان خود،قند خون رو در حد اعتدال پایین می آورد. و در درمان دیابت نوع یک و نوع دو موثر واقع شده است.

سماق در بارداری

در بارداری:
بانوانی که درزمان حاملگی از تهوع شدید رنج می برند می‌توانند روی کباب پودر سماق رو بریزند و میل کنند تا حالت تهوع آن ها برطرف شود.

برای تعریق:
اگر از تعریق زیاد اذیت میشویدمیتوانید از چای سماق برای کاهش تعریق استفاده کنید

برای کاهش فشارخون بالا:
سماق باعث می شود که فشار خون شما کاهش پیدا کند و اگر با غذا یا بعد از هر غذا استفاده کنید فشار خون کاهش پیدا می کند.

خونریزی قائدگی:

یکی از علت‌های خونریزی خانم ها ضخامت زیاد رحم هست. وقتی ضخامت دیواره رحم زیاد می‌شود خانمها دچار خونریزی‌های شدیدی می‌شوند

چون ازاین طریق هست که ازضخامت دیواره رحم کم می‌شود.خانم ها می‌توانند ۵ تا ۷ روز می‌توانند مقداری رو بجوشانند و روزانه یک لیوان مصرف کنند.

دراین قسمت از مقاله به مضرات میپردازیم:

خوردن سماق تازه سبب مسمومیت می شود. و فقط باید بصورت خشک رو مصرف کرد.
به دلیل اینکه طبیعت سرد است، برای افراد سردمزاج مناسب نیست و باید با گیاهان گرم مصرف شود.
مصرف بیش از حد می ‌تواند سبب مسمومیت شود.

درپایان این نکته رو اشاره کنم که یک نعمت الهی است و مصرف آن برای همه توصیه می‌شود.

4.3/5 - (22 امتیاز) لطفا امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *