آیا حرز امام جواد علیه السلام باید به نام فرد نوشته شود؟ و اگر شخص صاحب حرز فوت کرد چه باید کرد؟
بسیاری از عزیزان می پرسند آیا حرز امام جواد علیه السلام باید حتما به نام شخص نوشته شود ، اصلا این به نام نوشته شدن یعنی چه؟
وقتی به اصطلاح حرز را به نام کسی می نویسند ، به معنی این نیست که مانند دعاهایی که بین دعا نام اشخاص اورده می شود و دعا خطاب به شخص محصوب می شود یا مانند دعای شرف الشمس که به حروف ابجد است و اینطور رسیده که نام مادر شخص سفارش دهنده و خود شخص نیز پشت نگین حکاکی می شد(البته در این رابطه با حکاکی نام مادر و شخص در پشت نگین ما منبعی نیافتیم!ولی بسیار مرسوم است!) ، بلکه نوشتن حرز به نام به این معنی است که انتهای دعای عربی نوشته شده ، به فارسی نام شخص هم اضافه می شود! که نه تغییری در معنی دعا ایجاد می کند و نه منبعی وجود دارد برای اینکه انتهای حرزها باید اینکار را کرد.
اما جهت اطمینان بیشتر ما با دفتر ایت الله بهجت (ره) تماس گرفتیم و این سوال را مطرح کردیم که جواب به این صورت بود ، منبعی و سفارشی مبنی بر به نام بودن حرز نیست و یا نام نوشتن حرز نیست و نیازی هم نیست.
پرسیدیم اگر حرزی که نام شخص روی آن نوشته شده است و شخص فوت کرد ، تکلیف حرز چه می شود ، ایا شخص دیگی می تواند استفاده کند ، جواب به این صورت بود که بله ایرادی ندارد.